Iwalk.bg и Приморско

Iwalk.bg и Приморско

Ние от iwalk.bg сме радостни да ви съобщим, че иновациите на общинско ниво вече не са мит. Първата община отворила старата дървена и застаряваща врата към света на новото дигитално изкуство е община Приморско.

 Бихме искали да благодарим на директорът на „Дирекция туризъм и европейски фондове и програми“ г-жа Люба Желева, на общината и в частност кмета на Приморско д-р Димитър Германов, които ни помогнаха да релизираме нашите идеи и да дадът път на компютърната визуалиция на архитекруните паметници в общината. Приморско може да се похвали с първата по рода си за България добавена реалност на историческите и туристическите си обекти. Неповторимото тракийско светилище Бегликташ, обекта е направен в 3D и дава възможност за една виртуална разходка, което дава възможност да видите и да се потопите в античната култура на  България. Иновативната за нашите ширини вече морска община, заедно с iwalk.bg ще предоставят възможността за една виртуална разходка в историческият музей на града, също така на посетителите ще бъдат предоставени мобилни устройства –  аудио гидове на четири езика – български, английски, руски и полски.

  Приморско вие гордо може да завиете, че сте първите в България със супер реалистична симулация, генерирана изцяло в 3D забележителности.

Leave a Reply