Сандански и iwalk.bg

Сандански и iwalk.bg

Здравейте приятели ! Националният ни туристически проект се разви много през изминалата година, много нови обекти с текст и информация за туристическата забележителност са вече на картата ни. Скоро очаквайте самостоятелната карта на община Сандански, на която могат да се позиционират всички туристически забележителности в района. Съвместната ни работа с южната ни община не спира с персоналната карта.

 В края на януари жителите на Сандански ще могат да се насладят на холограмна инсталация в археологическия музей на града, която ще разказва за бойните подвизи на Спартак.

 Епископ Йоан, строителят на базиликата, чрез интерактивно представяне, ще разкаже на посетителите за строителите на града, новата християнска религия и живота на гражданите.

 Augmented reality приложението ще събере в едно античната история и компютърни технологии от „новото бъдеще“.

 Следете страницата ни за още новини от проекта ни със Сандански и на платформата iwalk.bg, също така на блог сайта ни project.iwalk.bg ще можете да видите снимки от снимачният процес и интересна информация за много исторически събития, някои забравени, някои не, но неизменна част от историята ни !

Leave a Reply